Du får 30 DAGARS STARTPAKET bestående av Edge Perfect Plus Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av 200:- Du betalar endast 39:90 för porto och exp. avgift.
Endast ett startpaket per hushåll och endast till hushåll med adress i Sverige. A-Bolaget förbehåller sig rätten att annullera beställningar utan förvarning om det finns misstanke om missbruk.
Du har ingen skyldighet att göra ytterligare köp, men detta erbjudande innebär att du blir prenumerant. Du måste meddela oss inom 2 veckor efter att du fått ditt Startpaket om du inte vill ingå en prenumeration.
Som prenumerant får du 2 st. 4-pack nya högteknologiska blad som skickas var tredje månad. Pris per förpackning av 4 högteknologiska blad är endast 149:- Total kostnad per försändelse är bara 298:- Vi bjuder på porto, emballage och expedition!
 
Möt Edge Perfekt Plus - den underbara nykomlingen i avancerad rakhyvels teknik! Utvecklad i USA, denna revolutionerande rakhyvel glider över konturerna av huden med lätthet, vilket garanterar en jämn och nära rakning - varje gång!
Din jakt efter den perfekta rakhyveln är för alltid över! Edge Perfekt Plus rak system gör underverk för alla män - oavsett ålder! De fem progressiva och syl tunna bladen är så skarpa att de hanterar alla typer av ansiktshår, med det flexibla rakhyvelshuvudet kan du enkelt raka i otillgängliga områden.
Det flexibla rakhyvelshuvudet ger Dig den perfekta rakningen
Exklusiv smörjremsa som skyddar och återfuktar din hud
"Cutting Edge" 5 blads teknologi - progressiv, skarp och syl tunn
Du får 30 DAGARS STARTPAKET bestående av den fantastiska Edge Perfect Plus Hyvel + 2 högteknologiska blad till ett värde av hela 200:- Du betalar endast 39:90 för porto och exp. avgift. Var snabb och beställ NU! Detta introduktionserbjudande gäller så länge lagret varar!
Du har allt att vinna – ingenting att förlora!

Tvätta ansiktet med varmt vatten innan du rakar dig. Undvik rakning på torr hud. Applicera och massera sedan rakkräm eller rakgelé på de områden du vill raka. Vissa män föredrar att använda borste medan andra använder sina händer. Det är en god idé att låta skummet/gelen vila på ansiktet i en till två minuter innan du börjar din rakning.

Raka uppifrån och ner utmed käklinjen. Edge Perfekt Plus glider lätt över huden och det flexibla huvudet ger huden en perfekt, jämn och nära rakning. Kom ihåg att skölja rakhyveln med varmt vatten efter varje dragning.

När du är klar med din rakning, tvätta ansiktet med kallt vatten och sedan torka huden försiktigt med en ren handduk. Efter rakning, rekommenderar vi att du använder en bra fuktkräm för att hålla huden frisk och ren. Det är viktigt att rengöra din rakhyvel i varmt vatten efter varje användning. Vi rekommenderar att du byter bladen var 14e dag för att ge dig det bästa resultatet.

Edge Perfect Plus-systemet är det bästa jag någonsin har provat! Bladen glider smidigt över mitt ansikte och ger en jämn, tät rakning, och hyveln är bekväm med oöverträffad kontroll. Rakning har aldrig varit lättare!
Arild, Fredrikstad
"Jag har ett ganska ovalt ansikte och rakning har alltid varit svårt för mig. Det spelar ingen roll hur hårt jag försöker raka mig blir det aldrig perfekt. Det vill säga, tills jag provade Edge Perfect Plus Den breda gummifenan som lyfter hårstråna innan de skärs av gör att jag nu uppnår en smidig och nära rakning - varje gång. Edge Perfekt Plus är en hyvel jag kan starkt rekommendera!"
- Jarle, Harstad
"Edge Perfect Plus är en fantastisk hyvel! Du måste lyssna på mig! Prova själv så att du enkelt kan ta reda på varför jag råder alla mina vänner att prova den! Du kommer definitivt inte att ångra det!"
- Vidar, Oslo